Genteknik som tar skruv
Gentekniken har revolutionerat möjligheterna att förädla växter, bakterier och djur. Tekniken skulle kunna bidra till nyttigare och säkrare mat som räcker till alla. Miljön skulle kunna förbättras med förnybara alternativ till olja.
Samtidigt består misstron mot den nya maten hos europeiska konsumenter och miljöorganisationer.
Varför är det så? Vilka möjligheter och risker ser forskarna med modern bioteknik? Läs boken så får du veta!
Författare:
Redaktör Jonas FörareFörlag:
Forskningsrådet FormasÅr:
2011-09-21ISBN:
978-91-540-6061-0Beteckning:
T2:2011Sidor:
328Språk:
Svenska
Mer information
Denna bok finns att beställa i tryckt format. Det gör du enklast från valfri internetbokhandel.
För lärare och skolor
Erbjudande till skolor och högskolor 30 kr/bok inkl moms vid beställning av minst 15 ex. Beställ genom att mejla till order@forlagssystem.se
För lärare finns också lärarhandledningar och arbetsuppgifter att ladda ner.