Konto i Prisma för dina ansökningar

Din ansökan till Formas gör du i vårt ansökningssystem Prisma. För det behöver du ett personligt konto. Där lägger du in den information som behövs för din ansökan. Även organisationer som ansöker om finansiering behöver ha ett konto.

Konto för dig som ansöker

Den information du lägger in på kontot i Prisma kan du koppla till olika ansökningar. Tänk på att om din ansökan gäller forskning, behöver alla medverkande forskare ett personligt konto i Prisma.

Är din arbetsgivare ansluten till SWAMID?

Prisma är kopplat till inloggningssystemet SWAMID. Det innebär att du kan använda samma inloggningsuppgifter i Prisma som du gör på din arbetsplats, om din arbetsgivare är ansluten till SWAMID. Om du är osäker på om din arbetsgivare är ansluten till SWAMID, kan du i Prisma välja att skapa personkonto med SWAMID och söka efter din arbetsgivare. Du kan även fråga din IT-support.

Konto för organisationer

Organisationer som söker eller tar emot finansiering för olika projekt behöver ha ett organisationskonto i Prisma. Där får du överblick över de ansökningar som är aktuella.

Din organisations konto kan ha flera användare, och dessa användare kan ha olika behörigheter. Du kan läsa mer om hur detta fungerar och hur du gör i Prismas användarstöd Länk till annan webbplats..

Skapa konto i Prisma Länk till annan webbplats.

Prismas användarstöd

Om du har frågor som rör Prisma kan du hitta information i Prismas användarstöd Länk till annan webbplats.. Där får du bland annat svar på hur du skapar ett konto, bjuder in medverkande till ett konto och registrerar en ansökan. Du når stödet enkelt även när du är i Prisma.

Uppdaterad:11 januari 2024
Sidansvarig: Kenneth Hagedorn