Hjälp oss att utveckla vår finansieringsprocess

2022-09-19

Nu efterlyser vi dig från näringsliv och kommunal offentlig sektor som har erfarenhet av att söka medel i våra utlysningar och som vill bidra med tips för att förbättra vår finansieringsprocess.

Vi har nyligen startat ett användarcentrerat projekt där vi vill fånga upp insikter om hur du som söker medel upplever finansieringsprocessen. Nu söker vi dig från näringsliv och kommunal offentlig sektor som tidigare har ansökt i våra utlysningar. Du har nu en chans att påverka hur vi bör utveckla vår finansieringsprocess.

Som deltagare i projektet får du möjlighet att delta i en anonym semistrukturerad intervju på cirka 45 minuter. Du blir intervjuad av en tjänstedesigner och svaren ställer vi samman i en kundresa som sedan ligger till grund för utveckling inom vår finansieringsprocess. Som alternativ till intervjun kan du i stället delta i en workshop efter att vi tagit fram idéer och förslag på utvecklingsområden. I workshopen stämmer vi av om dessa förslag kan vara relevanta utifrån ditt perspektiv som sökande.

Låter det intressant och du vill bidra med dina insikter till vårt utvecklingsarbete, anmäl dig till anna.kuznetcova@formas.se senast 4 november.

Kontakt

Uppdaterad:7 oktober 2022