Formas arrangerar innovationstävling med Krinova

2018-10-31

Food Hack 2019 by Krinova & Formas är en internationell innovationstävling som pågår i 48 timmar. Tävlingen vänder sig till personer inom olika professioner och bakgrund såsom forskare, studenter, utvecklare, företagare och så vidare som delar drivkraften att skapa innovativa lösningar för att vi på ett hållbart sätt ska kunna producera, distribuera och konsumera vår mat.

– Genom att vara med och arrangera Food Hack stärker vi vårt arbete med innovation, digitalisering och nyttiggörandet av forskningen. Samarbetet med Krinova gör också att vi når ut till nya målgrupper och främjar samverkan mellan olika typer av aktörer. Detta kan i sin tur leda till nya hållbara lösningar som hjälper oss i strävan mot de globala hållbarhetsmålen, säger Formas generaldirektör Ingrid Petersson.

Temat för Food Hack 2019 är kopplat till Agenda 2030 och är tänkt att inspirera till hållbara produkter och tjänster som tar oss närmare FN:s globala hållbarhetsmål. Läs mer om Food Hack 2019 här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och i pressmeddelandet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och håll utkik framöver för mer information om hur du anmäler dig.

Uppdaterad:28 december 2018