Ställ frågor och hitta samarbeten: nya utlysningar inom byggande, bostäder och infrastruktur

2022-11-16

Den 16 november arrangerades ett digitalt seminarium med match-making för aktörer som är intresserade av hållbarhet inom byggande, bostäder och infrastruktur. Här finns inspelningen av informationsdelen att titta på i efterhand.

Under november 2022 har fyra utlysningar för forskning och innovation öppnat:

Formas, Vinnova och de strategiska innovationsprogrammen Smart Built Environment och InfraSweden ordnade tillsammans ett seminarium med information om utlysningarna och möjligheter att ställa frågor och bolla idéer.

SBUF Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond, bygg- och installatörsföretagens finansieringsfond medverkade även på seminariet. SBUF är ofta samfinansiär med SIParna. SBUF har sex ansökningstillfällen per år Länk till annan webbplats..

Seminariet innehöll en informationsdel och en matchmaking-del. Informationsdelen spelades in och går att se via videospelaren på den här webbsidan.

Under matchmaking-delen träffades deltagarna i mindre grupper utifrån önskade ämnesområden och behov för att testa idéer, få inspiration av andra och skapa nätverk.

Presentationen som visades under seminariet hittar du via länken nedan.

Frågor om de olika utlysningarna?

  • Kontakta respektive finansiär för frågor om den utlysning du är intresserad av. Kontaktuppgifter hittar du i presentationen som finns via länken ovan.

Kontaktpersoner för seminariet

Jon Loit

Tjänstledig

Anna Hult

Biträdande avdelningschef / Forskningssekreterare

anna.hult@formas.se

En grön park i stadsmiljö. Genom parken rinner en bäck. I bakgrunden syns trähus och framför trähuset promenerar människor längs en gångväg.
Mer information
Datum: 16 november 2022
Tid: 10:00 - 11:30
Plats: Digitalt
Arrangör:Formas, Vinnova, SIP Smart Built Environment och SIP InfraSweden
Uppdaterad:30 december 2022