Webbinarium: Samhällsplanering för omställning, steg 1

2019-11-29

Formas ordnar ett webbinarium för forskare och praktiker inom samhällsplanering. Ni kommer att kunna söka gemensamma planeringsbidrag för att utveckla projekt och samarbeten mellan akademi och praktik.

Sverige står inför stora utmaningar för att ställa om till ett hållbart samhälle. Utmaningarna består till exempel av miljörelaterade problem såsom att vi förbrukar för mycket resurser, att vi behöver minska risken för klimatförändringar samt anpassa oss till att de faktiskt sker, och att klyftorna ökar mellan sociala grupper och olika platser. Samhällsplanering är en viktig funktion för att möta dagens utmaningar och skapa ett framtida hållbart samhällsbyggande.

Utlysningen Samhällsplanering för omställning sker i två steg. I det första steget kan du söka planeringsbidrag för förberedande arbete med att utveckla projekt samt initiera och utveckla samarbeten, såväl tvärvetenskapliga som mellan akademi och praktik.

I samband med ett matchmakingmöte spelar vi in ett webbinarium kl. 13.00–14.00. Observera att ingen anmälan behövs till webbinariet. Du som tittar på distans och de som är i rummet har chans att ställa frågor och få svar om utlysningen. Webbinariet hålls på svenska men du kan förstås ställa frågor om utlysningen och få svar på engelska. Webbinariet kommer att kunna ses i efterhand i Formas YouTube-kanallänk till annan webbplats.

Vill du hellre gå på matchmakingmötet i Stockholm?

Observera att endast forskare och offentliga aktörer kan söka finansiering!

Mer Information
Datum: 29 november 2019
Tid: 13:00 - 14:00
Plats: Länk till webbinariet kommer att publiceras på den här webbsidan
Skriv ut
Sidansvarig: Jon Loit
Uppdaterad:10 oktober 2019