2016-07-07

Grattis till vinnarna av hållbarhetspoängen

Söndag-torsdag under Almedalsveckan har Formas haft en tävling och uppmanat alla att plocka hållbarhetspoäng genom att fotografera sina hållbara handlingar och dela med sig av dem för inspiration i sociala medier. Här är vinnarna:

  • Twitterkontot @ibyr, som har skaffat sig en hel drös med hållbarhetspoäng genom att bland annat gå på seminarier om hållbarhet, lyfta andra som arbetar hållbart och äta vegomat.
  • Tankesmedjan @Fores_sverige som bland annat har åkt elbil, druckit ekologisk öl och ordnat egna hållbarhetsseminarium.
  • Instagramkontot Kristina Båth Sågänger som bland annat har tagit med sig egen cykel till Gotland och använt den för att ta sig runt, varit på Formas seminarium och druckit Almedalsdrinken.

Ett hedersomnämnade till Refugees welcome som seglat till Gotland, ätit veganskt och jobbar för social hållbarhet varje dag!

Tack alla andra som har bidragit med roliga tips på vad som kan vara hållbart! Tack också till alla som har skrivit sina bästa hållbarhetstips på vårt klotterplank - vi delar med oss av dem framöver.

na båt sågänger
Sofia Rickberg

2016-07-07