Dialogmöte: Social bostadspolitik

Fredagen den 17 november, under Orionteaterns tak, bjuder forskningsrådet Formas forskare och andra aktörer att inspireras och mötas kring vår utlysning Forskning för en social bostadspolitik. Hur kan forskning för en socialt hållbar bostadspolitik ske i samverkan?

Datum: 17 november 2017 09:00 - 12:00

Plats: Orionteatern, Katarina Bangata 77, Stockholm

Förmiddagen innehåller upplevelser utöver det vanliga, bland annat improviserad inspiration med skådespelarna Janne Berg och Helena Lindegren från Stockholms improvisationsteater på utlysningens tema. Helena spelar också i den aktuella och prisade föreställningen Hålet på Orionteatern. På programmet finns också kontaktskapande aktiviteter för att sammanföra möjliga samverkansparter och en frågestund om utlysningen och om hur ansökan går till.

Vill du berätta om och testa din projektidé på dialogmötet? Skicka i så fall in en kort beskrivning av din idé till emma.holmqvist@formas.se. Vi kommer att välja ut några idéer från forskare eller andra aktörer som får chansen att göra en kort presentation.

Registrering och fika från kl 08.30. Efter mötet bjuder Formas på lunch för dig som vill och kan stanna.

Läs mer om utlysningen Forskning för en social bostadspolitik

Anmälan till mötet är nu stängd, men om du vill komma med ändå eller har frågor, kontakta forskningssekreterare Emma Holmqvist, emma.holmqvist@formas.se, 08-775 40 32.

Emma Holmqvist

2017-10-30