Så här söker du

Ansökningssystemet Prisma

För att göra en ansökan hos Formas måste du skapa ett personligt konto i vårt ansökningssystem Prisma. Där lägger du in information om dina utbildningar, arbetslivserfarenheter och publikationer som du behöver för att ansöka om bidrag.

Informationen kan du sedan koppla till olika ansökningar. Du kan löpande uppdatera din ansökan fram till sista ansökningsdag. Alla som medverkar i en ansökan måste skapa ett personligt konto.

Prisma är kopplat till inloggningssystemet SWAMID vilket innebär att du kan använda samma inloggningsuppgifter i Prisma som du gör på din arbetsplats, förutsatt att din arbetsgivare är ansluten till SWAMID. Är du osäker på om din arbetsgivare är ansluten till SWAMID, välj skapa personkonto med SWAMID och sök efter din arbetsgivare eller fråga din IT-support. 

Ansökningssystemet Prisma

För organisationer

Organisationer som förvaltar forskningsmedel (medelsförvaltare) ska ha ett organisationskonto i Prisma. Det kan finnas flera användare med olika behörigheter inom en organisation. I Prisma får medelsförvaltaren en överblick över aktuella ansökningar och ärenden.

Kriterier för godkända medelsförvaltare

Frågor om ansökan eller tekniska problem

Om du har frågor om hur du skapar ett konto, bjuder in medverkande eller registrerar en ansökan hittar du information i Prismas användarstöd

Kristina Laurell

2016-12-06